Farmor Gunnels kofta

Vilken härlig känsla det är när man gjort klart en ny modell, och den blev så bra och omtyckt. Men så tokigt det blev jag har ju hörapparat så ibland läs ganska ofta, gissar jag friskt på vad som sägs, jag trodde svärdottern sa min mormor har virkat denna kofta. Men hon sa min farmor, ja så det kan bli, Jag gjorde en kopia på den och skall nu skriva mönster. Det kommer att ta lite tid för jag gör den i 7 storlekar. Från xs- xxxl. Det är ett väldigt enkelt mönster som du snabbt lär dig, väldigt rolig att virka. Min svärdotters farmor hette Gunnel och det får bli namnet på denna kofta. Jag kommer också att göra den som väst, som jag redan har börjat med, många frågar efter det och det kommer den att passa till.     

Idag var jag och Tessan ute och tog lite kort på den, det kom rejäla vindpustar, så det var inte så lätt.

I söndags var vi på kalas hos barnbarnen, jag hade gjort klart Livet på landet koftan till barn, jag har stickat den i Tango. Jag frågade Iris om hon kunde ta på sig den så vi kunde ta några kort. Det är inte alltid så lätt att stå still och inte göra grimaser. Underbara unge.

Lämna en kommentar