Färgsprakande vår med mycket virkat!

Åh vad härligt det är när man får börja plocka in vårgarner och härliga färger i butiken. Jag älskar alla fina färger och vet inte riktigt var jag skall börja. Creativ vårat lite tjockare bomullsgarn på stickor 4,5-5 är underbart gott att sticka i finns i massor av färger. Jag har gjort en ny modell en v-ringad kofta i det. Jag har gjort den i 2 färgställningar hittills men är så sugen på flera och jag behöver nog också en sådan kofta att ha över klänningen eller till jeanskjolen. Ser fram emot denna våren och håller tummarna på att sjukdomar skall hålla sig borta.

Vi skall plåta nya modeller i Mars, och jag stickar och virkar som bara den, Tessan kommer med massor av ideer och jag får sålla bland dom. I slutet på mars ska jag & Annika F på garnmässa i Köln, ska bli så skoj, en dröm som jag har haft länge, jag lovar att hålla er uppdaterade med kort & videos när vi är där.

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS!

Lämna en kommentar