Wow vilken mässa!

I torsdags åkte jag och Annika F till Köln på Europas största handarbetsmässa. Så spännande & jag har sett fram emot detta! Fredag morgon var det dags för besök på mässan, vi hade lite svårt att hitta rätt ingång för mässområdet var enormt så det blev en rejäl morgonpromenad innan vi kom fram. När vi kom in & hade hängt av oss åkte vi ner för rulltrappan, utsikten var bedårande, massor med garnmontrar! Detta är alltså en mässa för höstens nyheter fast det fanns även en hel del att beställa för omgående leverans.

Vi tänkte vi skulle vara strukturerade & börja i högerkanten längst bort & följa gång efter gång, det var väldigt mycket att titta & känna på. När vi efter 5 timmar hade gått runt på alla gångar så såg jag att det gick ju en rulltrappa upp också, så vi sa att vi får väl åka upp & kolla vad det är där, det är kanske mest tyger och sånt där, men nej det var precis samma sak igen! En lika stor våning till fylld med garner! Mässan stängde ju kl 6 så vi förstod att denna gång var vi tvungna att vara lite snabbare, vi tog oss runt på ett par timmar, men såg då att det fanns en rulltrappa till, så mycket riktigt fanns det en 3:e (!!) välfylld våning! Vi bestämde oss för att den börjar vi med på lördag morgon innan våra bokade möten. det var svårt att sova den natten, det var mycket inspiration i huvudet, så mycket färger & rutor, massor med rosa, cerise, grönt, orange mm & väldigt mycket virkade rutor.. fanns nog inte en enda monter utan virkade rutor i halsdukar, koftor, slipovers mm.

Morgonen därpå var vi på plats när mässan öppnade & gick igenom 3:e våningen, vi gjorde några spontaninköp på stickväskor, stick/virk- fodral & knappar. Sen hade vi ett inköp med våran nya leverantör & det kändes verkligen kanonbra! Ska bli såå kul att få visa er allt nytt! Vi beställde dels nyheter till sommaren men framför allt kommer det komma in merinoull i olika tjocklekar till hösten, helt underbara garner! Lördag kvällen tillbringade vi i sängen med virkningen & ett glas vin. Det var en väldigt rolig resa med en kanonmässa & väldigt trevligt sällskap!

Lämna en kommentar