Så kul , Vi firar 6 år med webbshopen. Tiden går fort när man har roligt. Vi slutade sälja damkläder då och jag ville ägna mig åt min egna design mer och importera garner som bara vi har i Sverige. Å så bra det blev, Känns jättekul att kunna erbjuda er det lite unika, jag säljer inte mina mönster utan dom följer med när man köper garnet till, då vet man att resultatet blir bra, att allt stämmer. Ni kan alltid få svar på frågor angående mönstret, och vi försöker alltid hjälpa er.

Vi importerar från slovenien och Serbien Och det har funkat bra trots dessa hemska tider med corona.

Vi ligger på ett stort lager och det är viktigt att det snurrar på hela tiden. Jag är väldigt tacksam att ni gillar och handlar hos oss. 

Denna gula poncho som ni såg innan ni klickade in här är i vårt nya garn Nordic, garnet randar sig alltså själv så här fint. Ponchon stickas i ett stycke, Jättelätt att sticka.

Det är så konstigt med färger hur man påverkas, just nu känner jag mig väldigt gul, varmgul o lite konjak brunt till det.Jag väver ju väldigt mycket, så jag har även vävt gula mattor och vepor, det mesta finns till salu i butiken och är du intresserad av något är det bara att höra av sig kan jag skicka kort.

 Nu skall vi fira med tävlingar och erbjudanden i 2veckors tid. 

På torsdag får ni reda på det första erbjudandet, en tävling är redan igång på fb där ni kan vinna presentkort. 

Taggar: Amelie
Publicerat: 25 augusti 2020 kl 15:02