Nu har vi plåtat modeller igen & det är så himla skoj! Hur är det möjligt att varje gång få så fantastiska bilder?!  Känslan när man får se det man har stickat på min dotter Nellie, och duktiga Hannah du som har en blick att se det där ingen annan ser. Jag kan inte säga annat än att jag är stolt. Och sen när vi visar det för er & ni gillar vad jag gör då får jag en sån enorm energikick att skapa mera.

 

Vi hade familjemiddag i Söndags, älsklingen hade lagat mat till ett helt kompani & efter var alla mätta & vi packade matlådor. Det var full rulle med barn & barnbarn, det beställdes mössor & ny vinteroverall till lilla Iris. Leo 3 år kom med garnet spetsat på svärdet; denna färgen farmor vill jag ha! Oliver 5 år vill ha en golden mössa i Alpaka. Det är så skoj att sticka när dem önskar sig.

 

Idag skulle sotarn komma & jag skulle på läkarbesök i Borås.... trodde jag... Ingen sotare & jag stressade in till lasarettet, svårt var det att hitta parkering & jag skyndar in för att anmäla mig, nä just det, det är inte 3:e oktober idag.....

Man blir så irriterad på sig själv.. suck.. men men då blir det nästa vecka istället...

Här ser ni bilder från plåtningen!

Längst ner ser ni bilder från butiken där vi just nu bygger om & vi kommer snart att avslöja vad det ska bli...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar: Alpaka, Kaja, Tango
Publicerat: 26 september 2017 kl 20:02