Nu börjar det närma sig o jag skall snart bli mormor, Tessan ville att jag skulle sticka en omlott kofta till bebisen, klart man gör.

Jag gör den i Amelie o mosstickning, jag har ärmarna kvar o så skall jag virka med vitt ett varv runt halsen. Detta mönstret kommer jag att skriva sen.

Från o med 1 februari kommer vi att ha lite nya tider i butiken.Tessan skall vara mammaledig, o det blir lite mycket för mig att jobba 6 dagar i veckan. Vi kommer att ha stängt på Måndagar, och lunchstängt mellan 13-14 Mån -Fred.

Så dem nya tillfälliga öppettiderna är: tis-fre 11-18, lunchstängt 13-14, lör 10-14

Jag kommer att köra igång stick cafet den 6 februari så glöm inte att anmäla er. Vi kör på Varannan Måndag varannan Onsdag.

Det kostar 100:- per gång o det ingår fika. När du är här på stick cafe får du 10% när du handlar,

Nu till helgen skall jag köpa frön, ser fram emot detta. Från att ha varit helt ointresserad och tagit död på de flesta växter ser jag fram emot våren o mina blivande små odlingar.Är det tantvarning på detta tro........Jag har tjuvstartat lite med att sätta små skott i morfars gamla glas.

 Jag har virkat ett blomkruke fodral av mormors rutor, 5st. Som jag virkade ihop. Detta kommer att bli en ny giveaway present Om man handlar för 250:- får man garn till denna plus ett mönster. Handlar man för 500:- får du olika färger som räcker till 2st blomkrukor. Lätta att göra o blir så fina i fönstret. Vår!

 

 

 Farmors lille prins, fick nya kort på charmtrollet

 Min nya plantor,  förhoppningsvis.

 

 Blomkruka av mormorsrutor i Tango, ny give-away

 

Taggar: Amelie, Tango
Publicerat: 12 januari 2017 kl 14:04