Så här såg det ut på mitt kontor i morse, Kladda lite till bloggen, skissa på nya dream ponchon, sticka några varv. En vanlig morgon med andra ord. Tanken var ju att jag skulle vara klar med min gula patentstickade i dag till bloggen, men den tar lite tid. Tänk om man hade haft flera armar, och fler timmar på dygnet, är så himla mycket jag vill göra.

Denna veckan har jag fått så många kickar av er först när vi la ut Dreamcatcher, massor med likes o vi packar den för fullt. De första som beställde har redan kommir igång.Jätteskoj att ni gilla den. Sen gjorde jag en patenstickad filt i Kaja, och sydde på spets runt, den blev också jättepopulär. Jag tyckte med att jag fick till riktigt fina bilder bara med mobilen.

 

 

 

Sen la vi ut denna bilden och frågade vilken ruta ni gilla mest, jättemycket svar, tack så skoj o höra eran röst. Nu kommer jag dock att vara lite trotsig och ta med båda färgkombinationerna.  Detta skall bli en ny Dream poncho, som vanligt vet jag inte riktigt hur den kommer att se ut. Men det finns en tanke inne i huvudet.

 

Jag kommer att behöva en drygt 50 rutor, så jag virkar på, ni får gärna börja fundera på namn. Vi kommer att ha en tävling senare.

 

Det kan vara så svårt att välja färg ibland denna goa kunden tog pallen satte sig resolut framför Tango hyllan o funderade.

Jag önskar er en jättehärlig helg, (jag skall sticka klart den gula innan jag får börja på något mer nytt.)

Taggar: Amelie, Tango
Publicerat: 8 maj 2015 kl 13:35