Tiden rinner iväg mot Jul nu, och det går så fort. Jag lever i min lilla bubbla som består av cellgiftsbehandlingar och provtagningar. Mycket stickning blir det emellan powernapparna. Jag har nu fått min 4:e behandling och hoppas på att cellgifterna skall vara klara till jul. Ser så fram emot att få umgås med barn o barnbarn och inte vara så infektionskänslig. Känner en stor tacksamhet till all behandling, tänk att det finns så bra hjälp. 

Är så otroligt tacksam för allt stöd jag får, både ni som ställer upp och hjälper mig att hålla butiken igång och till all push jag får. Det betyder så himla mycket.

Nu har jag stickat klart min polo i Idila. Idila är supermjukt, ullblandning, som är så lättstickat. För dig som inte prövat sticka med flera färger förut så är denna modellen idealisk. Man kan ju lika gärna göra en rund hals på den, det blir på samma sätt, man bara avmaskar tidigare. Nu skall jag skriva detta mönster . Det tar lite tid och är ganska mycket att räkna ut, så det stämmer sedan när man skall sticka.

Denna vecka får vi en leverans på mera ull, From the Valley finaste merinoullen, kommer äntligen in igen i offwhite, o några fler färger som varit slut. Även Silvija Ull/silke är på väg hem i några färger.

Tova är alltid kul, och blir ju alltid på tapeten när vintern närmar sig. Här har jag tovat i våran nya Ull i härva ett fantastiskt ullgarn från Slovenien. Det är verkligen toppen att sticka i och går utmärkt att tova om man vill. Dessa sockar, innetofflor är supermjuka, varma o sköna. 

Denna veckan har vi ett erbjudande på ett paket med garn & mönster till dessa söta tomtar i Idila.

Paketet kostar denna vecka 99:- & innehåller 4 nystan idila samt garn så det räcker till näsor

Varje paket räcker till 4 tomtar i olika färgställningar.

Tomtarna är väldigt lättstickade.

Var rädda om er/ Lena

Taggar:
Publicerat: 2 november 2021 kl 14:47