Jag har blivit riktigt tänd på det här med träning, känns skönt att få ta i. Men dom här sista dagarna på rehab var det riktigt varmt, jag klagar inte, men då skall man ligga på en strand o ta ett dopp då o då.

Men nu har det gått 5 veckor, jag fattar inte var tiden tog vägen. Kommer att sakna det träningen all den goa personalen o framförallt nya vännerna. Det kommer nog att kännas lite konstigt på Måndag när jag inte skall åka dit in.

 

Mitt skärp blev klart som jag gjort därinne, o jag är väldigt stolt, jag har gjort hål o flätat med 4st läderband. Det kallas krokodilflätning.

 

I onsdags så var jag o Maria som jag träffat nu på rehab, inne i borås o åt lunch. det är inte ofta om det ens har hänt att jag suttit o ätit en lunch i Borås. Maria är en sån där underbart gullig tjej som man bara tycker om från första ögonblicket.

Sen gick vi till ostaffären o provsmakade ostar, herregud jag som älskar ost o som skall hålla min diet. Jag köpte bara två små slice.hm.  Blir en bit ikväll på altanen. Jag längtar dit.

 

Jag har gjort drömfångare av min dreamruta, som jag tovat, här är dom ine klara än. Ni ser Lina som jobbar på arbetsterapin. Jättego tjej.

 

I morse fick jag hjälp att sätta upp dom av min arbetsterapeut Carina, hon är lång o nådde upp till taket från ett bord.

Det blev precis som jag tänkt och blev väldigt uppskattat.  Det här är så roligt för du kan ju använda lite vad du har hemma, o sätta ihop. Ger mersmak jag lovar.

 

Emellan varven hemma i Tv soffan har jag stickat en barnfilt i Kaja, denna finns redan ute i webshopen, ljusblå med vit kant.

 

Jag gjorde en liten rosa virkad rosett o sydde på.

Taggar: Kaja
Publicerat: 3 juli 2015 kl 15:26