Äntligen nu är huset fotat, sista tiden har jag lagt mycket tid på att göra i ordning rum för rum. Å nu känns det så skönt när det är klart. Jag åkte ner till Alfredssons blommor och fick så bra hjälp, jag har ju över 30 fönster och det går åt en hel del blommor, och jag har verkligen inga gröna fingrar (önskar jag hade).

Här ser ni min tvättstuga,om ni undrar varför det ligger citroner på ett fat, så matchar dom blommorna i fönstret, så tänkte jag...

 

 

 Det har ju inte blivit så mycket stickat denna veckan men nu har jag bara en ärm kvar på Sara.

 

 

 Nu har jag brutit den blåa trenden o börjat på en rosa dreamkofta, vet inte hur jag skall få till det faktiskt. Men jag låter det växa fram så får vi se om det blir bra.

 

 Denna trevliga mannen och hans fru var inne o handlade Tango i veckan, dom var inne för flera år sedan och då gjorde jag bort mig. Han frågade efter en flätstickad herrtröja, jag visade mönster och vi plockade fram garn, då vänder jag mig mot henne och säger Har du flätsticka hemma, varav han svarar ja det har jag och det är jag som skall sticka tröjan. Det lärde mig att inte dra förhastade slutsatser, men dom kommer tillbaks o handlar och vi skrattar åt det.

Trevlig helg önskar jag alla

 

 

Taggar: Tango
Publicerat: 27 mars 2015 kl 14:58