Det är så roligt att fotografera modellerna jag gjort. Fast jag står jämte o tittar, är det så annorlunda o se dom klara. Hanna som fotograferar åt oss är verkligen super duktig. Hon ser det där rätta ögonblicket o lyckas fånga det.

Jag är så glad att vi hitta henne.Måste väl erkänna att jag är väldigt stolt över Nellie, min yngsta dotter med. Hon blir så fin på bild.Det blåste ganska mycket när vi tog bilderna på min altan, men det blev bara häftigt.

Nu har vi lagt ut alla nya modeller på webshopen.

 

 

 Denna lätta poncho kan alla sticka, det är bara ett rakt stycke.Jag älskar såna modeller. lätta roligt, snabbt och så pimpar man med lite spets. Så blir det kanon fint.

 

Äntligen har vi kört igång stick cafet igen. Jag har saknat det. Nu kör vi varje Måndag kl 18.00 i butiken.Alla kan vara med, den yngsta i Måndags var lilla Helmi 7år. Så himla duktig och vilket tålamod.

 

 

 

 

Jag har börjat på en ny Dreamcather, vi har ju sålt rekordmånga av denna modellen. Några har hört av sig o frågat lite om vingen. Så jag tänkte jag gör en ny o plåtar under tiden så man kan gå in o kolla om man är osäker. Jag fortsätter lägga ut bilder nästa vecka.

 

Det är inte så lätt att sticka i soffan på kvällarna, Filippa har ju flyttat in och hon är minst sagt kelig, en svartsjuk labrador jämte som försöker komma så nära som möjligt. Ja man blir full i skratt.

 

 

 

 

 

 

 

Taggar: Alpaka, Tango
Publicerat: 11 februari 2016 kl 13:42