Vilken härlig sommar vi har, en otrolig värme, fina dagar, Vi har haft öppet hela sommaren, men i slutet på Juli kommer vi att ha lite ändrade tider så kolla gärna på fb först, vi lägger ut tiderna där. Detta är mitt yngsta lilla barnbarn i sin nya tröja, som jag stickade i garnet Jeans, ett bomull/acrylgarn. Jättemjukt o gott att sticka i. 

Mera barnbarn

Vi odlar tomater jag och gubben, Detta är en pallkrage med 9 tomatplantor som inte var så fina, små o sneda , vi tänkte slänga dom men det kändes hårt. Vi satte dom i en pallkrage istället. Nu är det fullt med tomater där inne, så vi väntar bara på att dom skall bli röda. Vi har ca 80 plantor, så det går åt en hel del vatten. 

Den här nya härliga koftan i garnet Moherlike , der är en ruggad ullblandning, supermjuk och så lätt. Jättelätt att sticka . Jag tänkte rugga upp den lite med en ruggborste, testade å det blir jättefint, men sen har jag lagt bort ruggborsten. Attans, men den kommer väl fram så småningom.

Vi är mitt i sommaren men hösten närmar sig och vad passar då bättre än att vinna garn & mönster till dessa härliga raggisar i garnet Crazy color.

Missa inte tävlingen på fb!

Trevlig fortsättning på sommaren! 

Taggar:
Publicerat: 20 juli 2021 kl 15:17