Jag har blivit alldeles skogstokig, fullkomligt älskar att ränna runt i skogen å leta efter något, imorse blev det blåbär en fin flugsvamp o en pinne som jag skall hänga upp på väggen med garn på. Ni får se den lite senare.

Och som en följd av detta älskar jag nu allt grönt, tänk va tokig man kan bli. Jag har köpt gröna kuddfodral till min soffa, kommer att blanda dom med mina turkosa, tänk vad färg kan göra.

Sen har jag tänkt ett tag att jag skulle göra en Dream- catcher till mig själv. Har gått o tittat o känt på alla färger, men så kom jag på det, den skall ju givetvis få bli i flera olika gröna o petrol, turkosa färger. Jag började lite i fel ordning med att göra några rutor bara för att se hur det blev, o ja vad jag gillar det. Känslan när man sitter o tittar på rutan o känner sig nöjd.

Sen har jag gjort en ny modell i Idila, vårat mjuka garn med lite ull i. Det blev en enkel modell med en bred fläta framtill. En sån där tröja som man behöver ha i garderoben, passar lika bra till en kjol, som till jeansen.

Hela helgen har hag varit i Hindås på ett stick event som några tjejer ordnar, jättekul mycket folk roligt att träffa lika sinnade.

Dom ordnade också en modevisning som jag tog lite bilder på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar:
Publicerat: 19 september 2016 kl 14:27