Det är så kul när något stickat blir så här populärt som med Selma i adventskalendern. Selmas fina krage o mössa.Precis som med Sverige mössan för några år sedan, då fanns det inte ett gult nystan att få tag i.Än så länge har vi garn kvar, men funderar du på att göra den vänta inte för länge.  Alla vill ha... Vi packar för fullt.

Jag har nästan stickat klart barnkoftan i Silvija, skall bara sy ihop o hitta en knapp som blir fin till. Är så nöjd med färgkombinationen.

Jag har inte stickat så mycket i helgen, jag o älsklingen har lagat massa gott. Vi har bakat bröd o gjort äpple chutney, o så bakade vi en sån där himmelskt god kaka saffrankladdkaka. Jag som inte gillar mandelmassa o saffran, man är inte sämre än man kan ändra sig. Sen fick vi även in granen så ikväll blir det till att klä den. Alltid mysigt. Jag är lite tidig iår men jag brukar inte ha kvar den så länge, så då kan man njuta lite nu.

Jag vill göra ett Selma set till dam med, men då tror jag att jag tar Idila glitter, jag har en kund som hade stickat så o det var jättefint.  Ta det lugnt nu i julstöket o glöm inte njuta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar:
Publicerat: 12 december 2016 kl 15:00