Ni kanske tycker jag är tjatig, men det blir Tango igen. Igår stickade jag på barntröjan i dubbel Tango i butiken, och sålde garn till tre stycken. Det är ofta så när man stickar på något, så ser kunden det och vill ha. Jättekul tycker jag. Det är så roligt när ni kommer fram o frågar ,vad stickar du nu o va fint. Tack ni inspirerar mig.

Jag har ju använt samma melerade färg i både dam o barn tröjan, men det ser helt olika ut.

 

 

 

Av restgarnerna virkade jag några småhjärtan, jätte enkla å snabba. Passar bra nu när det snart är alla hjärtans dag,

Virka ett eller flera och ge till någon du tycker om.

Nu skall jag sticka en kofta också. Jag har ju gjort det i dam. Samma grundmodell, bara delat den i mitten fram.

Judith heter den i Webshopen. Jag har gjort denna kofta till mig själv, och använt den jättemycket. Annars kan jag tycka att det kan vara svårt att hitta modeller som passar när man som jag drar lite större storlek.

Ja Tango försäljningen har redan kört igång och jag tror nog vi kommer slå förra årets försäljning 1 ton. Av samma garn.

Jag har på mina 38 år i branshen aldrig sålt så mycket av ett garn,å då pratar vi om ett vanligt 100% ren bomullsgarn i 64 helt underbara färger. Men det är så lätt att sticka i fast det är bomull, jag har aldrig gillat att sticka i bomull förut, nu kan jag inte sluta. Jag har några kunder som jag vet har gjort många tröjor i det, å älskar det precis som jag.


Taggar: Tango
Publicerat: 4 februari 2015 kl 14:51