I söndags åkte jag och Hannah våran duktiga fotograf ner till Göteborg för att plåta nya modeller. Nellie och hennes sambo Jesper ( som visa sig vara en riktig bra fotomodell) mötte upp i göteborg. Vi var nere vid Linne och det fanns så många fina bakgrunder, även stadsmiljö med övergångsställe och bilar. Det blev en jätte rolig plåtning. Det är så kul att se modellerna jag gjort på, blir så annorlunda än på skyltdockor. Även denna gång blev jag så positivt nöjd när jag fick se bilderna. Alla utom en, den vita mohairtröjan jag stickade med den annorlunda puffärmen. Jag var så nöjd med själva ärmen men axeln blev för bred så puffen kom för långt ut. Idag repar jag upp fram o bakstycket till ärmhålet, och stickar om och minskar flera maskor. Gör om gör rätt. 

Här ser ni en jättelätt tröja bak och framstycke stickas lika ,blir båthals. Har du inte stickat så mycket innan eller bara vill ha en rolig Tv-stickning.

Så är detta en perfekt stickning. Vi har 20% på garnet creative nu, så passa på.

Här nedan är våran populära kofta Livet på landet i ny tappning som jumper med puffärm. Denna tröja kan stickas i Alpaka men om du hellre vill ha den i bomullsblandning kan du sticka i Jeans. 

Här ser ni ärmen på tröjan som jag ska göra om.

Bredden på axeln kommer att ändras till ca hälften så själva puffen hamnar i slutet på axeln.

Och så har jag en jättebra nyhet! Efter en väldigt lång väntan fått klart att våran order med Tango & nyheter är på väg hem! 340kg garn, 17 stora kartonger!

Jippie! 

Taggar:
Publicerat: 6 april 2022 kl 13:29