Nu har jag äntligen bestämt mig, tagit beslutet. Jag skall sälja mitt stora fina älskade hus, beslutet har verkligen inte varit lätt. Har nog ändrat mig 100 ggr, men nu känns det helt rätt. Huset är 240 m3 stort och det är för mycket om jag skall göra något mer än att städa jobba bo. Just nu fyller jag all min lediga tid åt att rensa packa sälja och styla, tills jag stupar i soffan på kvällarna, men jag måste erkänna att det är en väldigt skön känsla, gud va mycke grejor man har. Denna veckan hade jag en stylist här det ingår till fotograferingen, och det var väldigt spännande, jag antecknade febrilt i ett block, medans vi gick runt rum för rum. Jag kommer nog inte hinna/orka göra allt. Men såna där små saker hon sa typ sänk den tavlan byt plats på dom, vilken skillnad direkt.

Väldigt många tror att vi skall stänga helt bara för att vi slutar med kläder EFTER sommaren. Men vi får vårkläder nästan varje dag, och så blir det ett tag till.

Och Jag kommer att ha kvar min garnbutik och fortsätta med webshopen och min design. Sen kommer jag inte ha garn där vi har kläder i butiken nu, där hoppas jag hitta en hyresgäst, alla förslag är jag öppen för.

En stående kopp måste man hinna emellanåt.

 

 

 

Nu är filten klar, jag bestämde mig för att virka en benvit kant med fm runt, det blev bra tycker jag. Jag ville att denna filten skulle kunna stickas av alla även dom som bara kan räta, så därför fick det bli en enkel kant runt.

Plåtningen förra helgen gick så bra och vi fick massor med fina bilder. Vi jobbar för fullt med att lägga ut allt.

Trevlig helg önskar jag er,  själv skall jag packa. 

 

Taggar: Tango, Silvija
Publicerat: 13 mars 2015 kl 13:58