Å vilken härlig underbar sommar det varit o fortfarande är. Även om det varit höstkänningar med blåst o iskalla vindar.

Jag har verkligen njutit denna sommar .Umgåtts med barn o barnbarn o vänner. Mycket altanhäng har det blivit.

Jag har ju allt från tidig morgonsol till kvällssol. Nu är det ju inte alltid sol men att sitta ute med en go tröja på är gott det med.

Jag har haft en vecka semester mer än vad jag haft på 4 år, jippi.

Men nu kör vi på för fullt igen o vi fyller butiken med garn. Först kom det massor med Kaja, jag satte igång o stickade en pläd o virka mattor. Detta garnet passar jättebra till heminredning, kuddar mattor o plädar. Men även till plagg. Det går att tvätta i maskin 40gr. Sen kom det över 200kg Tango, underbara härliga Tango passar till allt. Nu har vi fått in ljusrosa o rött igen, o några nya färger som vi skall lägga ut. Jag stickade o virkade en mössa i det, nu håller jag på med en krage. Glöm inte att bomull är underbart året om.

Jag har också stickat en babyoverall i halvpatent i Amelie, det blir så mjukt o följsamt. Jag gjorde små rosetter av sidenband med små hundvalpar på.

Vi ska vara med på syfestivalen i Göteborg i augusti, skall bli jätteskoj. Vi planerar för fullt. jag är som vanligt en obotlig tidsoptimist o tror att jag skall hinna sticka o virka massor.......

 

 Jag mår som bäst packar upp garn

 

 En stickad o en virkad mössa i Tango.

 

 En ny babyoverall i Amelie.

 

 

 En mössa till overallen

 

 Mitt altanhäng när jag sitter o stickar.

 

 Nya rätstickade filten i dubbel Kaja med spets runt om.

 

Taggar: Amelie, Kaja, Tango
Publicerat: 11 augusti 2016 kl 16:06