Sen träffade jag Micke, vi hade mycket bra idéer ihop. Vi började importera garn från England, åkte på mässor till stockholm, jag stickade som bara den, modellerna pluppade fram. I butiken sålde vi även Jakobsdals och Marks o kattens garner. Fidji var ju så populärt, så när det äntligen kom en leverans hade vi kö utanför butiken innan vi öppnat. Vi behövde större lokal och fick vårat första barn, En av så småningom fem.

Vi byggde hus och inredde nedervåningen till butik & lager, Även det blev så småningom för litet och vi flyttade igen. Denna gång till en betydligt större lokal med flera kontor och anställda. Jag stickade o skrev mönster, översatte en hel del engelska mönster.

Stickning var väldigt stort och det fanns många små butiker i Sverige, Vi sålde garn som aldrig förr. Mohair var så poppis, och dom flesta har nog haft en i sin garderob.

Min nya pullover med dragkedja. samma grund som slipovern som jag gjorde nyligen men med ärmar. Stickad i dubbelt garn en tråd Extra en tråd Amelie soft. Blir jättemjukt och skönt.

Vi har 30% rabatt på all Amelie just nu!

Jag skall sticka en till i lite rosa- lila nyans, och istället för Amelie tar jag Kid silk med.

Vill du sticka en mjuk go lättstickad tröja är det denna du skall sticka, den är stickad som vanligt nerifrån och upp, med bak och framstycke, vill du rundsticka upp till ärmhålet kan du givetvis göra det. 

Taggar:
Publicerat: 22 februari 2022 kl 14:30