Nästan klar blev den nya overallen i Amelie och med Tango ränder. Jag har bara sista ärmen kvar, men jag ville visa er den så jag tog med den i bloggen idag. Den här kan man ju även göra väldigt neutral i naturfärger, beige grått, benvit, hm nu fick jag att fundera på.

Jag känner att det här kommer att bli jättebra med våra nya tider och rutiner, jag får mer tid till er kunder o mer tid till design, hurra det var ju detta jag ville. Det är så himla kul när det kommer kunder o säger ja, det läste jag ju i din blogg o så står man där o pratar om dittan o dattan en stund. Jag pratade med en annan kund som skulle iväg på något jobbigt, hon bunkra upp med lite garn för att klara det. Jag tänker på henne o hoppas det gick bra.Jag sa till henne att utan våra erfarenheter hade vi inte varit den vi är idag. Lite djupt kanske så här en fredag, men ibland behövs lite eftertanke.....

Nu skall jag o Tessan fika muffins, Fredagsmys.

 

 

 

 

 

 

 

Många har börjat sticka för Hösten den kom fort, kändes som det blev höst bara över en dag. Denna lättstickade tuben i Milly klarar vem som helst och är ett roligt arbete. Man kan göra den lite personlig med knappar.

 

 

 

 

 

En kund o hennes mycket garnintresserade son köpte till en Tango tröja, med glicer ränder. Jag vet att jag har sagt detta förr men glöm inte bomullen på vintern, det är ju perfekt inne, får plats under jackan.

Taggar: Amelie, Tango, Milly
Publicerat: 28 augusti 2015 kl 14:37