Jag älskar verkligen denna tiden, man har längtat så efter våren och så bara exploderar det ute. I morse när jag var ute o gick plockade jag lite syrener, dom luktar underbart.

Jag håller på och stickar upp en ny barntröja i Amelie, detta var ju ett av de första mönstren jag gjorde o jag kommer att förtydliga en del. Även storlekarna kommer att justeras. Det är en populär modell som vi säljer mycket av.

Garnet Amelie är ju så mjukt o gott att sticka i. Jag håller på med kapushongen nu.

Nu är min rätstickade tröja i Tango klar. Väldigt enkel, bara rätstickad, men jag tänker att denna modellen skulle man också kunna mossticka eller slätsticka, eller......Ja det kommer att bli fler varianter. Ärmen är trekvarts så antingen kan man rulla den som jag gjort på bilden eller bara ha den som den är. Jag kommer att skriva mönstret i eftermiddag o sen lägger vi ut den på webshopen.

Ikväll skall vi ha sista gången på stickcafet för denna terminen. Det blir inne i min lya.Vi skall äta ostbricka o vin för dom som vill, det är så himla trevligt. Jag ser verkligen fram emot dessa kvällar.

 

 

 

Amelie tröja till barn med kapushong.

 

 

 

 

Min nya rätstickade tröja i Tango.

 

 

 

 

Taggar: Amelie, Tango
Publicerat: 16 maj 2016 kl 12:22