Nu har vårt stick, virk & vävcafé startat!

På måndag den 20:e har vi gratis prova på! Kom & testa! 

 

För stickning & virkning gäller följande:

Här kan du anmäla dig som nybörjare eller erfaren, alla får hjälp hos oss. Det är även mkt socialt & om du inte känner att du i nuläget behöver så mycket hjälp så kan vi garantera att du kommer träffa mycket nya härliga människor. Ta med din egna stickning/virkning eller köp direkt här.

Helt nytt för denna termin är att du kan få lära dig att använda stickmaskin. En stickmaskin kan fungera bra som komplettering till vissa utav dina arbeten.

¤ Man bokar sig för en månad till en kostand av 300:- som betalas i förskott. Tex om du betalar den 5:e i månaden så gäller det till den 5:e nästa månad.

¤ Öppettider: kvällsöppet mån & ons 18-20 Man är dock givetvis varmt välkommen att komma förbi under dagen också om det är så att du har kört fast.

 

 

För vävning gäller följande:

Vi har i dagsläget över 20 st vävstolar uppsatta på övervåningen med ett flertal olika varp insatta. Här finns det mattvarp i olika bredder, några löpare, en ullpläd, en bomullspläd & även handdukar. Svart varp är något jag använder mig mkt utav, det är populärt, effektfullt & blir riktigt fint att ha i mattan.

Vanliga trasor är även mycket omtyckt, dessa finns att köpa hos oss eller så tar du helt enkelt med dig gamla lakan, gardiner el jeans. En nyhet iår är att vi har köpt in en skärmaskin & skapat en arbetsplats som är avsedd för att skära matt trasor. Vi har även tagit hem ett lager med tyger som ni kan köpa från. 

Låt fantasin flöda! Du väver helt i din egna takt & får väva precis så mycket du önskar. Materialet står du för själv & det finns givetvis att köpa hos oss.

¤ man bokar in sig för 1månad till en kostnad av 400:- som betalas i förskott. Alltså om man börjar den 5:e i månaden har man bet till den 5:e nästa månad.

¤ som ny deltagare i vävgruppen får man en grundläggande introduktion.

¤ 23st vävstolar står uppsatta med varp, bara att sätta sig att väva.

¤ Du får väva så mycket du vill, materialkostnaden står du för själv.

¤Öppettider: Tisdag-fredag 14-18, lör 10-14, kvällsöppet mån & ons 18-20

Under kvällsöppet får man all den hjälp man behöver

Taggar: Amelie
Publicerat: 14 januari 2020 kl 13:59