Konstig tid det här är. Vem kunde tro för ett år sedan, att man knappt skulle våga träffa sina barn o barnbarn. Jobbigt är det, väldigt jobbigt.... Jag har öppet min butik o håller avstånd, stickcafet har vi pausat men man kan komma o väva. Vår butik är stor över 1000m3 och vi har en max gräns på 3 kunder samtidigt. Tack för att ni handlar och att vi hjälps åt. Vi har även fraktfritt på webbshopen för dem som hellre vill beställa där. Det är ju en tid då många vill sticka nu, man har mycket tid över kanske då man inte kan träffa så mycket folk och det är såklart jätte roligt att ni fortsätter att handla hos oss. Vi tror absolut på att garn blir en omtyckt julklapp iår och vi säljer även presentkort både i butiken & på webbshopen. Under hela december från första advent kommer vi ut med ett nytt erbjudande varje advent, då kommer ni verkligen kunna fynda julklappar till kanonpris.

Äntligen har vi fått ordning så att det går att lägga in många kort i Bloggen. Mycket roligare att skriva då. Skall bli oftare Lovar.

Jag fick en härlig dag på Borås djurpark med delar av familjen. Jag lämnade över Lucias nya overall. Jag stickade den i Alpaka och efter vårat populära mönster på babyoverallen i Amelie, samma masktäthet, den blev jättego.

Tessans tjejer fick också plåta lite tröjor, Enyas kofta här nedan är stickad i Tango, mjuk och go och håller sig så efter tvätt  Tango är ett fantastiskt bra bomullsgarn, det finns ju en anledning att vi sålt över 5 ton och ändå är flera färger restade,  så idag har vi uppdaterat färgkartan på webshopen, det positiva är att vi kommer snart att lägga in 10 nya färger. 

Iris tröja i From the valley to you 100% merino ull är en toppengo modell som finns ända upp till herrstorlek. Denna tröjan behåller jag säger Iris bestämt och självklart håller mormor med. 

Vad har ni på stickorna just nu? Just precis nu (när jag inte bloggar då) monterar jag goa Maggans pippitröja hon gjort i Tango. 

Var rädda om er där ute, håll avstånd, tvätta händerna och använd handsprit. 

Taggar:
Publicerat: 10 november 2020 kl 16:28