Nu håller jag på att sticka om koftan Glädje till barn. Den vuxna stickas på stickor 6 och 9, men till barn kändes det lite glest. Så nu stickor jag upp den med 5 och 6mm.

samtidigt gör jag ett mönster. Jag jobbar alltid i den ordningen,stickar upp en modell, skriver en kladd o gör sedan mönstret därefter. Denna kofta stickas med framstycke o bakstycke i ett bara för att slippa fästa alla trådar,en dubbel framkant döljer sen alla färgbyten.Koftan är väldigt lättstickad, den ligger på webshopen som paket med stickor till. 

Just nu blir det väldigt mycket stickning, jag har gjort illa mitt knä troligtvis ledband så det blev 2 veckors vila o hoppande på kryckor. Ingen vävning inga promenader. Jag blir rastlös, tur man har stickningen . Är så tacksam för go hjälp denna veckan, Christinorna och Tessan stort tack för att ni ställer upp, så vi kan ha öppet i butiken och ordrarna kommer iväg. Så här sitter jag nu på kontoret med benet på en kudde.

Jag har i alla fall fått alla mönster skrivna till modellerna som plåtades sist. Det känns skönt så nu ligger snart alla nya modeller på webbshopen.

Min kladd på mönster..

Taggar: Amelie, Tango, Glicer
Publicerat: 9 april 2021 kl 15:36