Jag stickar mycket nu, Är mitt i strålningen och sitter ofta och vilar, stickar några varv, sover en stund. Vaknar och fortsätter sticka. Ja tack o lov att jag har den annars skulle jag sova alldeles för länge.Strålningen går bra och nu har jag bara 7 ggr kvar. 

Jag måste börja tänka att jag har haft cancer, inte att jag har, Jag såg på cancergalan i Måndags mycket tårar och tankar blev det.

 

Nu är Alpakan på väg hem till butiken äntligen, dom har haft svårt att få fram råvaror och vi har fått vänta länge. Men nu kommer 12 jättefina färger i mjukaste 100% alpaka.

Stickningen ni ser nedan är vårat garn V49 som är en blandning av ull och bomull, plus en tråd kidsilk. Det blir så mjukt och fint. Det skall bli en slipover till, samma som jag har stickat på bilden längre ner i vårat garn Lelja en ull -acrylblandning, plus en tråd kidsilk. Jag har gjort en fin krage med dragkedja fram. 

På bilden ser ni också oversize modellen i Extra, Detta är den minsta storleken som är uppstickad.

Finaste slipovern i Leyla och en tråd kid silk, snygg krage med dragkedja.

Härlig oversize tröja i Extra, vårat populära garn i ull viscose blandning av överblivet material vid tillverkning av andra garner.

Här kommer en ny barnmodell i garnet From the walley som är en supermjuk merinoull, Mönstret kommer att finnas från 0mån- 4år 

Modellen har en öppning i raglansömmen fram, med knappar och en liten krage.

Det här är nostalgi för mig, När jag var liten stickade min mamma flera sådana här filtar, ett relativt lätt mönster på 4 varv men man får hålla ordning på var man är.Jag hittade hennes gamla mönster åh vilken lycka. Jag har stickat upp den i Kaja, det går åt 5 hekto till en barnfilt. Passa på nu denna vecka när vi säljer Kaja för 50% om du köper minst 10 nystan a 100 gram. Då blir priset 35:-kr för 100 gram.

Nu är det ju tufft med covid och restriktioner igen, vi har stora ytor i butiken men kommer att hålla inte mer än 8 kunder inne. Vi ställer gärna ut ditt garn om du ringer, eller skickar det. Vi hjälps åt att inte föra smitta vidare och håller avstånd till varandra.

Var rädda om varandra

Kram från nedergårdslena

Taggar:
Publicerat: 11 januari 2022 kl 14:27