Det är väldigt inne med att virka temperaturfiltar i många olika färgställningar, dem är jättefina & inget ont om det, men dem har inte lockat mig alls..

Men ändå att få leka med massor av färger, virka när jag känner, virka så lite el så mycket jag vill, DET lockade mig. Älskar färger, det gör mig så glad, så tänkte jag..

Och mormorsrutan som man inte kan få nog av.

Så fick det bli, med 20 färger i korgen har jag nu virkat ett litet tag. Varje gång tar jag en färg jag känner för just då. Ibland virkar jag inte ett helt varv utan byter färg, för att det känns bra just då.

 

Så jag tänker alltså virka en enda stor mormorsruta, varven kommer bli längre & längre. Man mår ju så bra av att handarbeta, det är ju tillochmed bevisat nu.

Visst låter väl detta spännande?! Tänk vad många olika filtar det kommer att bli! Nu kommer säkert några att tänka:  åh vad svårt att välja färg.. men blunda och stick ner handen bland garnerna det kan bli jättespännande! Har funderat på namn & tycker Feelings by hearth känns bra.

Jag hoppas ni nappar på min idé, jag tänkte som så att jag gör paket om 20 nystan & ett kanonpris på 490:- istället för 640:- som egentligen blir priset för 20 nystan.

Och snälla lägg gärna ut vad nu gör, jättespännande att se!

Idag kom det 486 kg garn, mestadels Tango.

Vad passar då bättre än att fira med 20% rabatt på all Tango?!  

Erbjudandet gäller både i butik (fre & lör) & på webbshopen (fre-sön)

 

Och nu är det snart vår, jag älskar våren, ljuset som kommer in, man blir pigg direkt & får energi.

Jag har köpt frön, får sansa mig lite så jag inte köper för mycket, det skall ju tas om hand, men det är så kul, bara längtar. Tänkte sätta tomatfröna till helgen.

Ha det gott så länge! 

Taggar: Tango
Publicerat: 13 februari 2019 kl 21:27