God fortsättning på er.  Jag erkänner jag har slängt ut granen o plockar bort alla tomte grejor. Jag älskar julen, tycker det är supermysigt att ta fram allt. Greja med mossa o ljus o tova. Umgås med barn o barnbarn, vänner o älsklingen såklart. Men lika snabbt när det är över, är jag trött på grejerna. Men ljusstakarna o stjärnorna får vara kvar över Trettonhelgen.

Idag regnar det isregn det är superhalt ute, skrev precis till en kompis o varna henne, hon brukar cykla till jobbet. Ingen bra ide idag. Men jag har vårkänslor,solen sken så fint in genom fönstren häromdagen, o jag blev så himla sugen på att göra något med vår-färger. Älskade mormorsrutan o fantastiska Tango, kan inte bli fel.Jag har valt 9 färger plus vit till kanten.  Jag tror aldrig jag kommer tröttna på att göra mormorsrutor. Det får nog bli en filt.

Jag skall bli mormor i Februari,Tessan min dotter som jobbar med mig här i butiken skall bli mamma. Så jag måste lära mig lite med datan, för hon sköter det mesta, plockar fram bilder o gör i ordning så att jag bara kan skriva.....Ja det får jag fixa,hmmm.. Jag är farmor till 2st killar. Men nu är det dags att bli mormor. Det här med barnbarn är en fantastisk känsla.

Det blir nog lite nya baby- modeller snart.

 

 

 

 Solen lyser in i mitt vardagsrum

 Jag väver mattor i rosengång

 

 

 Tango i vårfärger

 

 

 

 Mormorsrutan

 

 

Taggar: Tango
Publicerat: 3 januari 2017 kl 14:54