En dag när barnbarnen var på besök, fick dom prova mormors peruk, Det var ju lite kul och Iris ställde upp på kort. Man får ju avdramatisera det hela. Jag tar ju på mig peruken eller mössa när jag är ute, men skönt att slippa inne. Jag har nu fått min 5:e cellgiftsbehandling, så nu skall det bara vara en kvar. Det går ok, men jag längtar efter att få komma igång igen och jobba o vara som vanligt. Längtar efter Julen och att få umgås med de mina.  men längtar också efter vår, krispiga färger, ljus och nya garner. Snart mycket snart kommer det Alpaka in igen.

Så här sitter jag o vilar och stickar virkar för det mesta. Denna filten började jag med i somras, blev inte så nöjd med en avslutning med mormorsrutor jag tänkt, så istället gjorde jag en mouch kant med några varv fasta maskor.

Detta kortet på ett annat barnbarn Leo fick jag, han använder sin Turtles tröja jättemycket. jag har stickat den i From the walley to you. Så skoj när det blir populärt.

Ja slipover slipover, det blev verkligen årets plagg , roligt att sticka lättburet, passar till det mesta, tror nog den har kommit för att stanna. Det finns ju många olika varianter lång kort v-ringad rund hals polo. 

Båda dessa varianterna är gjorda med 2 trådar, den röda är gjord i Vucje velcet & effektgarnet Glicer, den är otroligt lätt & snabbstickad så man hinner få klart den till jul.

Den grå är gjord i Ull på härva & kid silk, blir en underbar kvalité!

Nu är det BLACK WEEK, vi har 25% rabatt på alla garner, passa på!

Taggar: Amelie
Publicerat: 17 november 2021 kl 11:16