Det är fortfarande väldigt varmt ute, solen lyser. Men ändå får man lite höstkänsla, det börjar bli mörkt på kvällarna och visst är det lite mysigt att krypa upp i fåtöljen med en go stickning eller virkning. 

Jag har fått stickat mycket nytt det sista, En blå kofta i Alpaka plus en tråd kidsilk.Den har sammetsband i midjan och nederst på ärmarna. Jag har också sytt fast en smal spets nederst. Koftan är ganska nätt i modellen. En kofta som blir lika användbar till jeansen som över en klänning.

Här ser ni min nya rundstickade modell med mönster stickat ok, jag har stickat upp 2 stycken nu i olika färgkombinationer.

Dom är stickade i vårat nya superwash garn 100% ull Sport. jag har kört dom på ullprogrammet och dom blev så mjuka o fina. 

Garnet kostar bara 39kr nystanet 50grams. Jag kommer också att sticka en mössa o vantar i detta mönstret.

Har du inte stickat med 2 färger förut är detta ett jättebra mönster att börja med.

Modellen kommer att heta Hope.

Jag är så tacksam ni är så många som gillat o beställt till Farmor Gunnels kofta, här ser ni Loise i den. En kund hitta ett fel på första varvet och till er som beställt och inte hittat det eller hunnit komma igång skicka bara ett mail så får du en rättelse.

På Måndag kör vi igång vårat populära stick/virk & vävcafe igen, hör bara av dig för mer info. Har du inget handarbete att ta med har vi 25% rabatt på ett köp hela Augusti. 

Hjärtligt välkomna

nedergårdslena

Taggar:
Publicerat: 24 augusti 2022 kl 14:41