Jag har haft en härlig social helg, umgåtts med goa vänner, barn o barnbarn. Ja det har gått i ett, men jag älskar det.

Man får fyllt på med kärlek. Jag känner mig rik, ja på människor runt om mig.

Jag startade veckan med att gå upp lite tidigare för att ha tid med en stund med stickningen o kaffekoppen. Det är den bästa starten, och nu är det ju bevisat, så passa på om ni kan sätt er med stickningen en stund om man bara har 10min över.

Man varvar ner tänker klart. Jag lovar. Jag läste detta : 20min stickning sänker hjärtrytmen med i genomsnitt 11 slag i minuten, och är därmed lika avstressande som yoga o meditation. Det slår amerikansk forsking fast.

 

 

 

I Fredags börja jag sticka på en filt, vi har fått in 25mm i butiken, så från att ha stickat på 3mm till 25mm, det var ett hopp....

Jag tänkte göra samma filt jag haft med innan men med den nya spetsen som kommit in, den är billigare, o ett bra alternativ om man vill hålla ner kostnaden. Det blev ingen plåtning i Söndags pga av sjukdom, men vi tar nya tag och då skall denna plåtas o även spetsen läggas ut i webshopen.

Mysan min labbe med ett reflexgarn som kommer att vara med på våran stora garn Rea som börjar på Onsdag. Passa på om du vill fynda.

 

 

Vi packar o packar till våran Dreamcatcher, jätteskoj att så många gillar den. Den har nu tagit över som mest sålda modell över baby overallen. Vi har lagt en ny order o hoppas på snabb leverans av Tango denna ggr. Några färger är slut o ganska många håller på att ta slut. Men det är ju 64 färger i Tango, våran härliga bomull.

 

Taggar: Kaja, Tango
Publicerat: 25 januari 2016 kl 14:53