Här ser ni Ingrid o Ulf, dom köpte Tango för inte så längesedan o Ulf hade på sig sin tröja . Jättebra blev den han gick efter ett  Judith mönster o höjde upp halsen så den inte blev så uringad och mer killig. dom var jättenöjda med Tangon och köpte till 3 tröjor till. Jätteskoj när man hittat ett sådant kanongarn. 

 

 

 Vi fick en leverans från slovenien denna veckan med Tango och Kaja. Det var två färger i Tango colour som varit slut. Den ena är den beigemelerade som är i Mira tröjan, nu har vi packat nya paket. Denna modell är fortfarande våran bestseller.

Nu har vi den i många olika färger och du kan ju göra din egen färgkombination om du vill.

Just nu har vi en utlottning av ett mira paket på vår facebook sida, gå in där & dela & gilla för att vara med i utlottningen.

 

 

 

 Här ser ni Alice modellen med den lila melerade färgen som varit slut. Detta är också en väldigt omtyckt modell. Jag tror faktist jag skall sticka mig en själv. undrar vilken färg jag skall ta, är sugen på den gul orange melerade som ni såg Ingrid valt på översta kortet. Ja tror den kan bli jättefin känns så rätt denna vår/sommar.

Taggar: Amelie, Tango
Publicerat: 15 april 2015 kl 11:43