Nu är det snart Nyårsafton, Jag ser fram emot den i mitt nya boende. Skall ha fest. Min labrador är så skotträdd så jag kan inte lämna henne, helst vill hon sitta i knäet.  Ingen får smälla hos mig, men det började smälla ute redan idag. Det är hopplöst när hon är så rädd. Vet ju att många har problem med sina hundar.

Detta har vi packat idag till vinnaren i våran tävling om ett garnpaket till champagne schalen, Eva-Marie gillade lila så detta packade vi till henne idag, stort Grattis  den blir säkert urläcker i lila.

 

 

 Kolla på spetsarna, det blir så skirt o fint.

 

 Här är ett grått alternativ till champagne som en kund valde, blir nog super snyggt det med!

 

 Jag har gjort klart en kofta till i Idila, den är apelsin färgad urläcker. Denna koftan är helt super om du vill sticka något roligt o snabbt. Fram o bakstycke är raka stycken utan avmaskningar eller intagningar, man kan ha olika knappalternativ. Jag satte en knapp högst upp på denna, och två rosetter av spets under bysten. Denna modellen stickade jag med lite kortare ärm, som jag sen vek upp. Så den går precis till armbågen.

 

 

Nu skall jag sticka en till kofta, lite längre tänkte jag, har inte bestämt mig med knäppningen ännu. Men benvit blir det.

Nu önskar jag alla ett riktigt Gott nytt år, så hörs vi 2016.

Taggar: Amelie
Publicerat: 28 december 2015 kl 14:14