Vi har haft avslutning på stick,virk och vävcafét, vilket helt fantastiskt gäng det har varit. Fick en så fin present, TACK!

Borås tiding var här på avslutningen och gjorde ett reportage  om vår härliga mötesplats. Det kommer på julafton.

i detta inlägg skulle det vara med massa bilder men ibland blir det inte som man tänkt sig, det bara krånglar så bilderna går istället att se på fb

 

Nu väntar vi hem massor av garn! Jag har fått hem nya färger i Amelie, vårt otroligt mjuka & omtyckta garn. Det kommer också ett nytt ullgarn Katy, 100% ull, kommer först i 2,5kg koner tänkt främst till vävning eller till dig som vill göra lite större projekt. Men sen även i 100gr nystan i många fina färger.

I början på jan kommer en av dem största leveranserna av Tango sen vi började med det,  nästan 1/2 ton, oj oj vart ska jag lägga allt! Det är både 330gr och nystan i massor av fina färger. Har du inte provat Tango än hoppas jag kunna inspirera dig. Det är ett fantastiskt bra bomullsgarn, en riktig storsäljare. Till våren kommer jag satsa mest på basplagg i alla dess former, sånt som alla frågar efter; en enkel kofta el ett linne tex. Mönster som kan varieras i randningar, färger  & olika sticksätt bara fantasin sätter stopp!

Vi väver ju väldigt mycket med det uppe i vävstugan med, passar perfekt till ripsmattor, handdukar & ripslöpare. Åhh vad jag längtar tills det kommer!

 

 Jag har gjort en ny modell med dubbel Amelie på bak & framstycke, enkelt garn på ärmar & polo, blev jätteläcker! Önskar jag kunde visa er här på bild men in på fb så ser ni den där.

Vi har nu fraktfritt året ut på webbshopen samt 25% rabatt på alla ullgarner i butiken året ut, missa inte det!

Nu vill jag önska alla en go lugn jul & ett gott nytt år. 

Taggar: Amelie
Publicerat: 20 december 2018 kl 19:41