Livsglädje! igår kände jag för första gången på många månader en gnista komma tillbaka , livsglädje, kraft, lust att leva som vanligt, få jobba. Så himla skönt. Känner en stor tacksamhet att alla cellgiftsbehandlingar är gjorda. Nu väntar strålning i Januari, Det blir en Jul utan hår o fortfarande uppsvälld av cortisonet, men jag ser så fram emot att få umgås med de mina.

Jag ser verkligen även fram emot ett nytt åt, ljusa tider. Såg ni Så mycket bättre Marie Nilsson kommentar; "Jag tror jag är lycklig"

Ja det är viktigt att stanna upp och känna , livet går så himla fort, och ja, Jag är lycklig. Och det hoppas jag ni är med. Jag kan inte tacka nog för all hjälp stöttning och värmande ord, det betyder jättemycket.

Stort Tack till alla som hjälpt mig genomföra detta halvåret.

Denna kofta stickad i Idila är nog det lättaste man kan sticka, Den är stickad i mosstickning, med rakt bakstycke och framstycke, Så användbar , Idila är ett så mjukt garn en ull, acrylblandning, du kan ha koftan över bara linnet eller kanske som en vårkofta.

Här ser ni mössa och handledsvärmare i From The Walley, 100% merinoull, mjukare än mjukast Ett roligt mönster där du kan sätta ihop färgkombo själv. Detta mönster gjorde jag från början i Alpaka , och nu kommer ju faktiskt våran fina Alpaka in i igen i Jan månad, skall bli så skoj att få sätta stickorna i det.

God Jul önskar jag er av hela mitt hjärta.

Taggar:
Publicerat: 15 december 2021 kl 13:28