Vilken härlig helg det varit, solen har lyst in o allt blir så ljust, det enda negativa är att man ser hur smutsiga fönstren är. Vi satt tilloch med på altan o tog årets första fika, Jag längtar efter våren nu.

Jag har ägnat mig åt att göra mera äpple chutney, den går åt hemma hos oss, o även hos döttrarna. Jag använder den mest blandad med creme fraiche som dip eller sås. Så himla gott blir det.

Idag hände något i butiken som inte var kul. Vi har inget öppet köp på garn, däremot har vi bytesrätt i 2 månader mot annat garn. Vilket är en stor fördel för kund när man får garn över. Men idag kom det en kund som blev så arg för att vi inte hade öppet köp så hon smällde igen dörren så två dockor åkte i golvet och en lampa gick sönder, sen när Tessan gick ut o fråga vad hon höll på med skratta hon bara, vilket folk. Stackars Tessan fick ta det här..

Tur att det inte är vanligt med såna kunder & att 99% av alla är helt underbara!

Jag har stickat klart den lilla omlott koftan i Amelie, jag var inte riktigt nöjd med framstyckena, så jag stickade om bägge två. Det blev mycket bättre, lite mer ringat. Sen virkade jag en liten picot kant runt, med vit amelie.

Nu skall jag skriva detta mönstret, jag kommer att göra den i 2 storlekar. 0-3 mån & 6-12 mån.

 

Solen lyser in genom mitt fönster.

 

 

Mitt vardagsrum i solsken.

 

Äpple chutney på g.

 

 

 

Nya lilla omlott koftan i Amelie.

 

Visst är knapparna söta.

 

 

Taggar: Amelie
Publicerat: 16 januari 2017 kl 14:24