Oj vilken helg det blev, verkligen full rulle. Men jag fick klart lille Leos overall i silvija. Jag var ju rädd för att den skulle vara alldeles för stor, men dom växer fort. Jag blev så nöjd å tror allt Leo blev det med. Hans blå ögon lyste ännu mer i den.

I lördags hade vi loppis här, samtidigt fick jag hjälp med att lyfta, måla,skruva fixa till saker som jag inte kan. Tack snälla alla för hjälpen. Jag sålde ju mycket av mina gamla saker på loppisen och många frågar hur jag kan, när dom hör mig säga ja det är en duk min farmor broderat, det är en skål från min mormors hem eller det är min mammas intialer broderat på lakanen.

Å det är klart att det kan kännas, men jag kan inte spara allt och det är roligt om det kommer till någon som tycker om det.

Jag tycker om saker som har en historia, så det kan vara svårt att göra sig av med det, men samtidigt en lättnad, mindre bagage. och många av dom här grejerna har jag bara haft i ett skåp. Så jag hoppas och tror att det kommer till nytta och nöje nu.

 

 

 

Taggar: Silvija
Publicerat: 23 mars 2015 kl 14:07