Jag har tänkt att ta in trädgårdsmöblerna jättemånga gånger, men det kommer alltid något annat emellan, sticka några varv, dricka kaffe med någon, prata med älsklingen, eller bara vara. ja jag vet jag skyller på det o skjuter det framför mig, varför vet jag inte, så himla jobbigt är det inte. Nu skall det göras till helgen o därmed basta.

Men visst är dom fina där dom står med lite snö på sig o retas o påminner om sommaren.....

Jag har köpt vinterkängor med inbyggda broddar, jag bryr mig inte om att det är tantvarning på det, jag är livrädd för att halka. Så nu med pannlampa o brodd finns inga ursäkter i vinter, här skall fortsätta promeneras på mornarna.

Jag är inne i ett stim nu jag stickar i Idila o så stickar jag lite till o så måste jag nog se hur den färgen blir med, ni fattar jag kan inte sluta, det är så skoj när ni gillar mina modeller. Frozen ponchon blev populär direkt. Superlätt omtyckt av lilla damen. Hanna våran duktiga fotograf har plåtat sin söta dotter med ponchon på. Så jag stickade en till stora damen med. Jätteskön o mjuk. En härlig nougat färg med en brons glittertråd i, syns dåligt på bilden men blir jättesnyggt i verkligheten!

Måste få plåtat den snart på Nellie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar:
Publicerat: 10 november 2016 kl 11:59