Idag har varit en extra bra dag, har äntligen fått börja med ny medicin mot reumatismen. Känns så gott att ha kommit igång. Det har varit så många läkarbesök o undersökningar, men idag tog jag min första dos.

Tessan har jobbat i butiken idag och det är alltid roligt o intensivt, vi försöker få gjort så mycket som möjligt, emellan kunderna, Tack för att ni kommer o handlar vi håller ordentligt med avstånd emellan varandra. 

Och så kom den  här lilla prinsessan med sin mamma o hälsa på. Lucia är ett riktigt litet charmtroll, provar gärna tröjor som farmor stickat här ser ni henne i den söta modellen med en uddkant längst ner i nya garnet Jeans.

Christina stickade upp ponchon i nya garnet Flower bara ett nystan går det åt. Den blev verkligen jättefin. Nu går det att beställa garn & mönster till denna på webbshopen.

Här är de olika färgerna i Flower

Jag har stickat klart min omlott topp i Bella, även här går det bara ett nystan , det är en lätt modell som stickas i ett stycke, nerifrån o upp.

Jag har virkat en liten uddkant runt med picoter, nu skall jag bara skriva mönstret sen lägger vi ut även den på webbshopen.

Här ser ni färgerna i Bella, jag har använt den längst ner till höger. 

Här ser ni en färgförslag till en ny modell, ser väl spännande ut. Det är ju snart vår och det känns som dom flesta är sugna på färg i dessa tider.

Var rädda om er därute 

 kram nedergårdslena

Taggar: Amelie
Publicerat: 23 februari 2021 kl 15:34