En helg går så fort, jag jobba i Lördags som vanligt och på kvällen bortbjuden till goa vänner. Mysigt att få umgås och äta gott. Det är verkligen sånt man behöver ibland. Söndagen ägna jag som nästan alltid åt att städa. Då önskar man att huset vore mindre. Slutade med att tvätta golven med citronsåpa. Tack för tipset Ewa i Månkarbo. Det luktar himmelskt gott och fräscht.

Nöjd med mig själv börja jag kolla i min restgarnskista till ett projekt till modevisningen, som närmar sig med stormsteg.

Där låg en påse med mormorsrutor jag hade tänkt skulle bli en väst. Kunde inte låta bli dom, satte igång att virka slut garnet .Ja en barnfilt räckte det till. 

 

Fast egentligen håller jag på och stickar långkoftan Viola, som skall vara klar till modevisningen 25/10. Ja vi pratar mycke modevisning nu Tessan och jag.

Mössor i Alpaka har jag också stickat den petrolfärgade blev precis klar. Jag har stickat dom i bred ribb samma som Isolde o Isa sjalarna.  Skriver ner mönstet snart. Det går åt 2 nystan Alpaka. Dom sitter jättegott på och är så mjuka. Den ena gjorde jag enfärgad och den andra med ränder på mitten. Dessa mössor kan man göra många av.

 

Taggar: Alpaka
Publicerat: 6 oktober 2014 kl 14:14