I söndags hade vi plåtning av nya stickade modeller,Vi var i Nedflo, Hindås på sandstranden. Hanna som tar korten,  Nellie min dotter, och 2 barnbarn Iris o Enya. Vädret var ok inget regn, men blåsigt. Det var många modeller som skulle plåtas och dom små trollen klarade det så bra, givetvis Nellie med men hon är ju van vid detta laget. 

Jag hade stickat o stickat och virkat, fått hjälp av Kerstin, Maggan och Christina, vad gjorde jag utan er, med alla mina ideer. Hjärtligt Tack.

Vi har inte fått se korten än ,så det är minst sagt spännande. Hanna hade tagit rekordmånga kort så hon har lite att sortera. 

Så kom det Måndagen efter, vad skall jag sticka nu... allt planerat är klart. Kanske några påskkycklingar. Fram till påsk får alla som handlar över 250:- både i webshopen och i butiken garn o mönster till kycklingar. Passa på dom blir så söta, och är så roliga att göra.

Men nu skall jag skriva klart alla mönster så modellerna kan läggas ut i webshopen när korten kommer

Var rädda om er och stor kram.

nedergårdslena

Här är Enya och Iris på väg till mormor. 

Det ser varmt och skönt ut men det var det inte. 

Hanna o Nellie jobbar.

Alla kunder som handlar för mer än 250:- gäller både i butik & på webbshopen får garn & mönster till dessa söta påskkycklingar.

Taggar:
Publicerat: 23 mars 2021 kl 11:41