och så kom fyran & så även femman. 

Först fick jag 3 barn på 5 år, sen tog det 6 år och jag fick 2 barn till med 1 år emellan, så jag brukar säga att jag är väldigt rik.

Mina barn växte upp i mohair tröjor, ofta matcha dom varandra. En gång fick jag tillrättavisning på dagis det vore bra om dina barn hade lite regnkläder i stället för flera mohairtröjor på hyllan med kläder, hoppsan det fick jag ändra på. 

På korten här nedan ser ni Min första, Oskar, Och Tessan som ni sett i butiken om ni varit här, Och Ludde, mina 2 yngsta är inte med här, men Nellie som ni ser på många av våra modellkort är min yngsta dotter.

Åren gick och jag stickade på. I slutet på 90 talet var inte stickning alls stort. 

Tack o lov vände det igen först kom den virkade Abba mössan, som många ville göra. Sen kom ponchon och så var det igång igen. 

Och håller i sig, jag tror att internet och dess spridning gör att vi får se så mycket nytt och kunna inspireras av andra. 

Idag har vi gjort en film om hur man stickar denna halsen på tröjan med dragkedja. Många gillar tröjan och slipovern lätta modeller med härliga garner. Och vet ni; nu är en leverans på väg till oss från Slovenien. I den finns ett nytt lite tjockare bomullsgarn i jättefina färger . Gissa om jag är förväntansfull. Det kommer också 2 nya mohairgarner. Skall bli så spännande.

Denna vecka har vi 30% på våran fina merinoull, From the valley to you. Ett underbart mjukt fint garn med en lyxig känsla. 

Taggar:
Publicerat: 9 mars 2022 kl 15:44