Jag har varit i Hindås på stickevent denna helgen, mycket roligt välorganiserat o givande. Fullt med trevliga tjejer som brinner för stickning o virkning. Hoppas att det blir fler ggr kan varmt rekommendera detta.

Jag hängde på o lyssnade när det lärdes ut elastisk uppläggning, tycker det är så fint. Det var inte svårt, men lite avigt att inte göra som man brukar.

 

 

Mitt bord med garner jag hade med mig till försäljning, hade med mig mycket rosa och våra färdiga rosa bandet packet, vi skänker en 10:- för varje sålt paket.

 

 

 

 

Jag stickade en mössa på söndagen o när den var klar la jag upp elastisk uppläggning på en liten krage till. Supermjukt i Alpaka o Kid mohair. Jag skall pimpa det också det blir nog lite broderade blommor.

 

 

Ja nu är det klart.. mitt hus är sålt o det känns jätteskönt, en härlig familj har köpt det. Så nu har vi kört igång att riva inne i gamla cafet o restaurangen, för jag har kanske inte berättat det just här på bloggen även om jag vet att jag sagt det till många, jag ska alltså bygga om gamla cafét till lägenhet & bo där. Det känns så himla bra. Kaos ja pirrigt prata inte om det, så mycket beslut jag måste ta om var allt skall stå o var jag vill ha lampor o kontakter. Men jag har bra snickare o elektriker så dom får hjälpa mig. Jag kommer att skriva om detta i bloggen om ni vill följa mig

 

 

 

 

Jag gjorde en liten brasa till skräpet.

 

Taggar: Alpaka
Publicerat: 12 oktober 2015 kl 11:56