Jag älskar verkligen mina mornar, att vakna av att solen skiner in rakt i ansiktet på mig, fåglarna kvittrar. Det känns som lyx. Jag har köpt en rullgardin,men inte satt upp den, jag gillar att vakna så, även om klockan inte är mer än 5.00, men jag kan ligga kvar. Jag bör ligga kvar annars kan jag inte hålla mig vaken mer än till 21.00. Så fort jag börjar röra på mig hör jag Filippa min katt . hon mjauar oavbrutet tills jag ger henne mat, sen går det kanske en halvtimma så är det dags igen. Någon berättade för mig att hon är nog senil o har glömt att hon nyss ätit, o det stämmer säkert. Hon är ju 17 år, med andra år över 90. Så då är man nog lite senil. Jag dricker mitt morgon kaffe på altan, o stickar eller virkar lite,

Jag har hållt på ett tag o virkat lite Dreamrutor, vet som vanligt inte riktigt hur det skall sluta, men jag tänker lägga rutorna på sned ,så mycket vet jag.

Jag hitta en påse med restgarner i Tango som jag har virkat rosor o pimpat brevlådan med, dom spred sig lite på bron också. Sådana här små färgklickar är så kul, och får så många positiva kommentarer.

 

 

 Morgonstund på altanen

 

 

 Min senila katt Filippa


 Det blommar på Nedergården.

 

 

 

Taggar: Tango
Publicerat: 9 juni 2016 kl 14:33