Nu är den levererad Leos tröja som han beställde i somras , med turtel på Rafael, lite pilligt att göra men vad gör man inte för barnbarnen. Sen är det ju så skoj att leverera, Leos syster har sin gröna overall som jag stickade i Alpaka, hon ser väldigt nöjd ut med.

Nu har vi haft det jag o gubben, Covid-19  Det var 14 dagars feber jag bara sov med stickningen i knäet, på tre veckor stickade jag en mössa o en fuskolle. Det blev inte många maskor om dagen. Men känns faktiskt ganska skönt nu när det är gjort, i alla fall för denna gången, man kan ju tydligen få om det.

Bonusen i det hela är ju att nu kan jag träffa mina barnbarn igen och det känns som en stor gåva.

Jag har vävt lite julmattor har fått energin tillbaka, och det är så kul när dom blir populära.

 Vi har en stor tävling på gång nu på facebook där man kan vinna ett presentkort på hela 1000kr!  passa på o var med kanske blir du vinnaren.

Presentkortet kan man använda både i butik och på webbshopen.

Jag har gjort en ny modell, en v-ringad slipover i Vucje , jag gjorde den lite längre bak än fram det kan man ju göra som man vill. Man kan ju hoppa över resåren runt ärmhålet också om man vill. Mönstret går ju att variera. Vi har haft erbjudande denna veckan på just Vucje och Vucje velvet så blir man sugen på att göra denna slipover så passa på nu! Vucje kostar nu 39:- 100gr nystan. ord pris är 49:- 

Vi har ett nytt erbjudande varje vecka nu fram till jul så nästa vecka kommer ett nytt.

Taggar: Amelie
Publicerat: 11 december 2020 kl 15:42