Cancer ett så negativt laddat ord, så var det dags för mig igen att få höra det. Var på mammografi i maj, fick snabbt besked om en cancerknöl i bröstet. Opererades i Torsdags. Väntar nu på besked om behandling. Det har varit tufft att försöka ladda om efter beskedet, det är ju bara 2,5 år sedan jag hade livmoders cancer.

Men nu gäller det att ta nya tag.. Jag hoppas på er förståelse vad det gäller öppettider inom den närmsta månaden. Mina kära vänner har erbjudit sig att stå i butiken, Maggan, Christina S. Christina M. Annika F. Inger, Lena P. Jag är er evigt tacksam vad skulle jag gjort om jag inte fått er hjälp. Går ju mot hösten nu och butiken är laddad med massor med nya garner. 

På operationsdagens morgon började jag på denna tröjan i dubbel Tango, det är i grunden en modell som heter Judith, den första tröjan jag stickade i garnet Tango.  Denna modellen döper jag till Future, framtiden  Men nu har jag gjort om halsen och det blev en snygg krage med dragkedja mitt fram.Denna tröjan är otroligt lätt att sticka, den är stickad i fram o bakstycke plus ärmar på vanliga stickor. bara till halsen stickar man fram och tillbaka på en rundsticka. Alla som lägger en order på den nu får en gratis dragkedja med..Så passa på, vi har 20 dragkedjor.

Jag har även stickat en ny modell i Cotton cable, 100% bomull. Lite mönsterstickning upptill. En go tröja nu när det börjar bli lite kyligare.

Kommer också att läggas ut snart på webshopen. 

Taggar:
Publicerat: 3 augusti 2021 kl 14:21