Nu har jag börjat komma in i dom nya rutinerna, vi öppnar kl 11. Så att jag hinner packa o skicka iväg ordrar innan vi öppnar. Vi har lunch stängt mellan 13-13.30. Tessan kommer att jobba ca 2 dagar i veckan o det känns så himla konstigt att inte ha henne här varje morgon. Vi Vi har ju jobbat ihop några år nu, o även om det är min dotter så i butiken är vi arbetskompisar.

Jag saknar att diskutera med henne vilken knapp skall jag ta, igår valde jag min rosen knapp älskar den, i morse när hon kom säger hon direkt skall du inte ta en knapp med lite färg o jag håller med henne det blev bättre med den röda knappen.

Jag blev väldigt nöjd med min nya kofta som jag döpt till Autumn. Jätterolig att göra. Bakstycket är en stor mormorsruta, framstyckena o nederkanten är ribbstickat. Jag har använt Silvija 70% ull 30% silke. Ett fantastiskt fint garn som bara kostar 49:- nyst. Å passa på nu vi kör ju 1års rabatt i webshopen Augusti ut. 20% rabatt på allt, så då blir det ändå billigare.

 

 

 

 

 

 

 Jag håller på med en ny baby overall i Amelie, samma modell o grund mönster som jag har på den mosstickade. Men med lite mönster o ränder i Tango. Det här känns lite 80-tal i färgerna, helrätt.

 

 

 Här ser ni två glada kunder som bestämde sig för Dream catcher i den beige guldiga färgen i Tango. Jag tror den blir jättefin.

Taggar: Amelie, Glicer, Silvija
Publicerat: 25 augusti 2015 kl 15:17