Igår var jag på en rolig återträff, Lucia föreningen i Borås träffas en gång om året för att lyssna på årets kull, äta julbord o tjata. Jättekul är det, dom sjöng så bra. 

Jag var med -77 så i min anmälan står det 77-Lena. -77 är verkligen ett år som det hände mycket. Jag gick ut gymnasiet, startade mitt garnföretag, flyttade hemifrån. Och var med i Borås Lucia. Ett roligt positivt år.  2019 vill jag snart ska ta slut det har varit ett omtumlande år, 2020 låter bättre i mina öron. 

 

Förra veckan skulle jag läggas in för operation i ryggen. På Tisdag skulle jag till sahlgrenska, på vägen ner kände jag mig frusen, o mycket riktigt istället för operation blev det influensa, hemskickad o nu väntar jag på ny op tid.

 

Ikväll är det Ernst på tv det missar ni väl inte?! Jag gillar hans ideer. Såg i reklamen att han hade tovade vantar på sig så jag stickade ett par, det går åt 2,5 nyst Milly till ett par så på 5 nystan får du ut 2 par.

 

På söndag är det Julmarknad i Bollebygd, jag väljer i år att ha stängt kommer att julpyssla med barn o barnbarn.

Istället kör vi ett Fredag-Lördag erbjudande 20:- nystanet för vårt härliga ullgarn Milly. Så då får du ut 2 par "Ernst-vantar" för endast 100:-

Erbjudandet gäller både i butiken & på webbshopen!

Taggar: Amelie
Publicerat: 5 december 2019 kl 12:13