Vilken jättefin respons det blev på min Dream modell, man får en så otrolig kick av det. Vi har packat ordrar idag, så att ni snabbt skall kunna sätta igång.

Jag tänker på när jag för längesedan red och tävlade, samma kick fick man när man stod där på prispallen, eller bara kom runt en bana som var målet. Jag kan också få en kick av när någon säger något snällt eller gullig, man blir så glad o jag försöker vara likadan tillbaka. Den lilla gulliga kommentaren kan ju förgylla en hel dag. Tack för att ni läser det här.

Så här såg det ut i morse när jag satt på konteret o började sticka på en ärm, i den nya modellen Silvija och Tango. Här satt jag och kände mig väldigt tacksam för att jag får hålla på med det jag verkligen gillar, ja nästan är beroende av om jag skall vara ärlig. När man drömmer om det om nätterna, ja ni förstår...

 

 

 

 Och så här kl 23.00 igår kväll när jag monterade bak och framstycket, fast jag borde gått och lagt mig. Jag syr ihop styckena från rätsidan tycker det är mycket lättare att få fint.

 

 Vågar nästan inte säja det, men det här blir bra.. Riktigt bra.

 

 Vi har en jättegullig kund som gillar att sticka sockar, här har hon stickat ett par i Silvija som jag bara skall pimpa lite med en kant i Tango. Sockar i Silvija blir helt fantastiskt sköna. 70% ull 30% silke.

 

 Barn filt får det bli av mina mormorsrutor i Tango, jag har inte bestämt än vilken färg som skall vara sista varvet och som jag skall virka ihop med, men det lutar åt den turkosa. Ja än har jag bara gjort ca 30 rutor så jag kan fundera lite till.

Taggar: Tango, Silvija
Publicerat: 18 februari 2015 kl 15:00