I dag syns det vilken som är min favorit färg Turkos, petrol i alla dess nyanser. Jag kan inte låta bli denna färgen. Har den även inne i hemmet, nästan allt porslin, vaser, kuddar, jag tröttnar inte. Jag pratade med en kund om detta hon gillar med turkos, nästa gång kom hon med en jättefin glasskål som jag fick. Hon hade gjort den själv o jag blev jätteglad. Nu har hon verkligen skämt bort mig för jag har fått flera skålar o glashjärtan att hänga i fönstret. Det fina glashjärtat jag har på mig idag (turkos givetvis) har jag också fått av henne. Hon är verkligen snäll.

I morgon kommer Mona tillbaka efter semestern, Mona jobbar extra hos oss. Då skall vi börja flytta garner det gör vi alltid på våren o hösten, eftersom vi har två våningar och ganska stort är det en hel del som skall flyttas. Vissa garner skall bort ur sortimentet och kommer därför att Reas ut.

Koftan jag har på mig idag är Edith, den är stickad i dubbel Tango 1tråd melerad o 1 tråd enfärgad, jag trivs jättebra i den. Det kan annars vara svårt med stickat när man är lite större men den här är toppen. Har fått mycket beröm för den.

Schalen jag stickar på är samma som den lila som jag visade igår men i turkos, petrol toner, plus Glicer i turkos o silvergrått. Jag skall göra denna lite bredare än den första, så jag stickar på.

 

Taggar: Alpaka, Tango
Publicerat: 12 augusti 2014 kl 14:44