Vilken rolig intensiv helg det har varit, vi har varit med på Syfestivalen i Göteborg.Det har gått i ett med massor med folk. Vi åkte ner i Torsdags o började med att tapetsera montern, det tog några timmar men det var det värt. Vi fick väldigt mycket beröm för den. Jättekul när man lägger lite extra jobb. 

Mässan öppnade på Fredag o sen rullade det på Lördag Söndag, dagarna gick fort vi hann knappast äta eller gå på toa, men vi drack desto mer Loka. Det var väldigt varmt därinne. 

Vi fyllde på med mera garn varje morgon.  Jag blir så jätteinspirerad när ni gillar min design, o fick så många nya ideer som har börjat gro i mitt huvud.  Tack jätte stort tack till er alla.

Flera av er vinnare av biljetter kom in o tacka o heja   Jättekul att se er.

På Söndag kl 16 stängde mässan jag o Lena plockade ihop, bussen blev bara halvfull hem, på vägen hem började vi spåna på hur nästa monter skulle se ut, är man taggad då eller. Väl hemma hamna jag efter en stund i soffan med min nya stickning en kofta i Sky från Mayflower. ett underbart mjukt garn av Alpaka o ull. Skönt o bara sitta o sticka på o varva ner.

 

 

 En glad vinnare av biljetter

 Jag o underbart goa Lena  trötta fnittriga fulla av loka, men så himla nöjda.

 Min nya stickning kofta i Skye

Taggar:
Publicerat: 29 augusti 2016 kl 16:07